Onze trainingen

Externe locatie

Meerdere keren per jaar bieden wij voor onze verschillende softwaresystemen trainingen op een centraal gelegen locatie in Nederland aan.

ZAGIS masterclass

Behandelt alle functionaliteiten van ZAGIS, waarbij één van de hoofdonderdelen het doorlopen van een inkooptraject betreft. Na afloop van deze training bent u getraind in contractbeheer, leveranciersbeheer en kunt u een tender voor geneesmiddelen uitzetten.

Pharma-Insights basis

In deze basis training behandelen wij alle functionaliteiten van het systeem, waardoor u na het volgen van deze training weet hoe u met Pharma-Insights diverse geneesmiddel-gerelateerde vraagstukken kunt beantwoorden.

Pharma-Insights Modelleren & Monitoren

Door middel van oefeningen gaan wij specifiek in op modelleren en monitoren. Met modelleren kunt u op basis van historisch verbruik een model voor een toekomstige periode maken. Met monitoren kunt u belangrijke thema's zoals een omzetting of inkoop- en verkoopbudgetten eenvoudig in Insights volgen.

Voor de deelname aan een training is het noodzakelijk per deelnemer of per (ziekenhuis)-apotheek één laptop mee te brengen. De ZAGIS masterclass is bestemd voor medewerkers die zich richten op de geneesmiddelinkoop. De Pharma-Insights trainingen zijn gericht op inkopers en budgethouders van geneesmiddelen.

Hieronder zijn de geplande trainingsdata weergegeven, u kunt zich per email hiervoor aanmelden.

Masterclass

Masterclass ZAGIS

Pharma-Insights basis

Modelleren & Monitoren

Training op locatie of online

Naast de bovenstaande trainingen op een externe locatie is het ook mogelijk om één van de trainingen bij u op locatie te verzorgen of via een online kanaal.

Voor training op locatie houden wij een minimum van 4 deelnemers aan en voor online maximaal 2 deelnemers.

Mail voor meer informatie of voor het maken van een afspraak naar info@pharma-intelligence.nl.

Overige producten